Webjuice opruster med to nye medarbejdere

I dag den 1. november har vi to nye folk i folden hos Webjuice, Karsten Nygaard og Sara Holst Andersen.

img_20161101_093413

Karsten Nygaard starter som Chef for digital rådgivning hos Webjuice. Han kommer fra en stilling som Chief Digital Officer hos IIH Nordic og er klar til at bringe sine stærke digitale kompetencer i spil hos Webjuice.

Hvem er Karsten?

Nogle vil måske genkende tilnavnet “Strategen”. År tilbage var Karsten selvstændig SEO konsulent under tilnavnet Strategen og har således været en del af branchen fra mange år tilbage. Efterfølgende har Karsten været SEO chef samt CDO hos IIH Nordic.

Karsten har stor erfaring med digital strategi og langt de fleste af områderne indenfor online optimering så som SEO, Analytics og online forretningsoptimering.

Ny stilling i Webjuice – chef for digital rådgivning

Hos Webjuice.dk er Karsten nu Chef for Digital Rådgivning. En ny rolle i Webjuice, som matcher Karstens profil, samtidig med at den viser hvordan Webjuice har udviklet sig de seneste år til at favne bredere end blot “AdWords” og “SEO”.

Webjuice blev stiftet for 5 år siden og har oplevet en stor vækst. Vi er gået fra 2 til 15 mand, og for en måned siden modtog vi vores første Gazelle pris. Vi fokuserer ikke specifikt på kanalen, men på den samlede brugerrejse, og favner derfor bredt og holistisk, så virksomhedernes målsætninger nås.

”Vi oplever et stigende behov for en 360 graders data dreven tilgang til online marketing, hvilket gør at vi har været på udkig efter en profil, der kan løfte vores kunders forretning yderligere. Vi er super glade for at Karsten har valgt Webjuice og være en del af den videre rejse”.

Karsten bliver en del af ledelsen i Webjuice.dk, der derudover består af stifterne Søren Riisager og Jacob Kildebogaard.

Sara starter som SEO Koordinator

Der er godt gang i vores SEO aktiviteter og opgaver så der oprustes med endnu en medarbejder i afdelingen. Sara har masser af erfaring med SEO og kommer fra en SEO-stilling i DanaWeb. Hun får en vigtig rolle i vores outreach SEO arbejde og vi glæder os over at have hende med ombord.

JEK_4006

 

0 kommentarer

Giv os en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *