Webjuice nomineret til Premier Partner Awards

Det er med stor begejstring at vi kan fortælle at vi er kommet med i slutrunden til Premier Partner Awards hos Google. We made it to the shortlist!

Google Premier Partner

Google vil gerne belønne de dygtige Google Premier Partnere, og har derfor arrangeret Award show 5. december. Der er 5 kategorier man kan indstilles til:

  • Search
  • Display
  • Mobile
  • Video / Youtube
  • Shopping

Derudover er der tre ekstra priser:

  • Highest Customer satisfaction
  • Best client story
  • Outstanding Premier Partner Performance

Der er kun ca 150 bureauer indstillet til en pris, alt i alt, og her snakker vi fra EMEA, dvs. Europa, mellemøsten og afrika.

Som det eneste danske bureau er Webjuice.dk indstillet til en Video Performance Award, hvor der blot er 5 bureauer i alt, der havde lavet så gode resultater at de blev nomineret. Premier Partner Awards sitet fortæller mere om detaljerne... Hvis du vil følge med på sociale medier kan du følge #gpaccelerate

Brug af nye formater på intelligent måde

Og hvorfor er vi så kommet så langt? Casen er klar: Vi formåede at løfte Jensens Bøfhus ekstremt på en veludført kampagne.

jensens-case

En kombination af intelligent timet kampagne, den rette målgruppe og det rette brug af mediet sikrede super resultater for Jensens Bøfhus. Vi brugte det nye Youtube format kaldet Youtube Bumper Ads og opnåede 12% stigning i Brand awareness samt 67% stigning i brandsøgninger. For et stærkt dansk brand er det et imponerende resultat. Du kan læse hele casen her.

Vi er ikke blot selv tilfredse over resultaterne. Kunden er sjovt nok også glad og nu viser Google også at de anerkender vores kompetencer i det relativt nye felt med Youtube, og hvordan vi med vores datadrevne tilgang og rette brug af mediet leverer resultater for investeringen.

 

0 kommentarer

Giv os en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *