Dette jobopslag er udløbet:

Du er velkommen til at skrive til jk@webjuice.dk, hvis du ønsker at søge uopfordret.

Teknisk SEO-specialist søges

til Danmarks mest ambitiøse Search Bureau

 • Er du SEO-hajen, som er specialiseret i at udføre tekniske SEO-analyser?
 • Kribler det i fingrene for at finde tekniske fejl, for at se resultaterne når fejlene er udbedret?
 • Har du fagligheden og modet til at løfte opgaven efter en af Danmarks mest kompetente SEO-eksperter – som du samtidig kan sparre med?

Webjuice.dk A/S søger teknisk SEO-specialist, så hvis du kan svare ja til ovenstående – og har en drøm om at indgå i et af de dygtigste teams i branchen, i en virksomhed med skarpt fokus og en masse spændende kunder – skal du straks skynde dig til tasterne!

 

Som SEO-specialist hos Webjuice bliver din opgave:

At analysere vores kunders websites og, i samarbejde med projektlederen, efterfølgende præsentere analyserne og rådgive kunderne omkring optimeringsmulighederne.

Hvis du samtidig har udviklingskompetencer til at lave hjælpetools, så er der rig mulighed for at lave spændende projekter.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du kan sige ja til følgende:

 

 • Du har flere års erfaring med SEO
 • Du har en stor interesse for teknisk SEO
 • Du har et indgående kendskab til frontend programmering
 • Du arbejder struktureret, løsningsorienteret og analytisk
 • Du kan læse statistik og finde de lavthængende frugter
 • Du har praktisk erfaring med komplekse tekniske SEO-problemstillinger
 • Du er rutineret i at arbejde med div. SEO-værktøjer
 • Du er skarp til at formulere dig skriftligt på dansk og kan kommunikere med både udviklere og marketingfolk
 • Du har gode engelskkundskaber
 • Du overholder deadlines

 

 

Webjuice.dk som arbejdsplads

Som SEO-specialist hos Webjuice vil du arbejde med en stor kundeportefølje af spændende virksomheder i både ind- og udland. Du får nye udfordringer hver dag og løfter dine opgaver på et team med højt fagligt niveau og fokus – i en god, energisk stemning. Vi lægger stor vægt på, at du passer ind rent personligt, og teamet har en fantastisk humor (og ja; det siger vi selv!).

Vi bor meget attraktivt, kontoret er placeret helt ned til søerne i København, tæt ved Metro og S-tog. Vi har en god frokostordning, og du får ikke blot 10 nære kollegaer hos Webjuice, men også 40 kollegaer fra de andre virksomheder i Direct Gruppen.

Hos Webjuice er det helt i orden at holde arbejdstiden på 37 timer, så længe arbejdsopgaverne er udført. Det er vigtigt for os, at der er en god balance mellem job og privatliv.

Webjuice er gået fra en 2-mands iværksættervirksomhed til et velfunderet aktieselskab med bestyrelse. Firmaet har fortsat ambitiøse planer for vækst og tiltag de kommende år. Du kommer med på rejsen og har et stort ansvar for din del af det faglige.

 

Ansøgning

Skriv ”ANSØGNING Teknisk SEO-specialist” i mail-overskriften og send din ansøgning til Helle-Monika: hmh@webjuice.dk

Ansættelse er hurtigst muligt, og der holdes løbende samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Søren Riisager på mobil: 50 83 83 83.

 

Om Webjuice.dk

Webjuice.dk blev stiftet af Søren Riisager og Jacob Kildebogaard i 2011. Vi hjælper en lang række større og mindre virksomheder med at skabe bedre resultater online. Vores fokus er at skaffe mere relevant trafik til virksomhedernes hjemmesider, og samtidigt hjælpe med at få flere brugere til at blive til værdifulde besøg.

I faglige termer arbejder vi med SEO, Google Adwords, Google Analytics og konverteringsoptimering. I 2013 blev vi en del af Direct Gruppen, der bl.a. består af virksomhederne Director og DmPartner.