Sådan får du Googles kærlighed

Vil du også elskes af Google?

Vil du også elskes af Google?

Tjek SEO-Bossens tool – og få Googles kærlighed at føle

Rebutter.me_Elsk mig, Google

Er du gammel i gårde, når det handler om SEO, kender du sikkert værktøjet Rebutter.me, og er du ny ud i kunsten at søgemaskineoptimere dine tekster eller bare løbet tør for gode idéer til relevant indhold på sitet, vil du slet ikke være foruden netop dette værktøj.

For når det handler om at opnå Googles kærlighed, går den lige vej gennem Rebutter.me, og her på det seneste har SEO-Bossen været i fuld sving med at optimere, så vejen dertil tager endnu kortere tid. Rebutter.me har fået et mærkbart boost på hastigheden – det siges, at det nu arbejder 50 gange hurtigere end før – og derudover går toolet nu også ud over alle grænser.

 

Rebutter.me_Google, will you love me

Lidt om Googles kærlighed

”Googles kærlighed” lyder måske som store ord, men ikke desto mindre er det jo det, det hele handler om, når du lægger en masse tid og penge i dit SEO-arbejde: Google skal elske dit website. Meget længere er den ikke.

Og når det kommer til Googles kærlighed, adskiller den sig ikke så meget fra den, som du selv og din (tilkommende) udkårne navigerer efter; en flot facade tiltrækker sig opmærksomhed, men uden indhold – og vel at mærke indhold med substans – går interessen hurtigt fløjten. Du kender oplevelsen, du kender følelsen ”been there, done that”, det var en nitte, du går ikke ned ad den vej igen – og det gør Google heller ikke!

Men hvordan er det så lige, at Googles kærlighed hænger sammen med Rebutter.me…?

Jo, Rebutter.me er en ”Online Question Generator”, et letanvendeligt, super effektivt og helt gratis værktøj som du kan bruge, når du vil finde alt om, hvad folk søger efter, når de søger svar på spørgsmål, der knytter sig til et givent (søge)ord. Og svaret på, hvad du skal bruge sådan en stak spørgsmål til, ligger lige for: Svaret ligger i spørgsmålene!

For når du bruger generatoren, får du ikke blot serveret en masse spørgsmål, som folk stiller på nettet, men masser af indsigt i, hvad det er, der optager brugerne:

Du får dyrebare indsigter, som du kan bruge til at lave landingssider, der besvarer spørgsmålene, landingssider, som Google vil elske dig for, landingssider, der gør brugerne til dine kunder!

Rebutter.me_Få Googles kærlighed via Rebutter.me

Sådan får du Googles kærlighed via Rebutter.me

 • Når du taster dit søgeord ind i Rebutter.me, henter og samler toolet alle de spørgsmål, der bliver stillet i forbindelse med (søge)ordet på Google.
 • Når Rebutter.me er færdig med at hente spørgsmål, udvælger du dem, der er relevante for det, dit website handler om, og downloader dem – ganske gratis!
 • Herefter går du i gang med at skrive. Husk, at du ikke skal stille spørgsmålene i dine tekster, men besvare dem! Brug tid på research og uddybende forklaringer – giv Google og de besøgende i pose og sæk!
 • Og vil du virkelig have kærligheden at føle på nettet, så benyt dig af opskriften på, hvordan du skaber content, der giver dig de ”lange klik”, som Google elsker. Du finder den lige her, i vores indlæg om SEO 2016

Rebutter.me_Lieb mich

Den, der smører godt, kører godt – også ud over de danske grænser!

Hos Webjuice.dk er der ingen grænser for gavmildheden, så her til sidst smører vi lige lidt ekstra på…

For hvor der smøres godt køres godt, og hvis du allerede har smurt din online business så godt, at du er i færd med at køre den ud på flere markeder end det danske, vil du via et besøg på Rebutter.me hurtigt være endnu bedre kørende.

Som nævnt i starten af dette indlæg har SEO-Bossen, Søren Riisager, nemlig netop smurt maskineriet på online toolet, så det nu er helt oppe i omdrejninger og optimeret til at give dig Googles kærlighed på hele fem sprog! Tjek det ud og brug løs…

Det er Rebutter.me
Det er gratis
– og du kan blive rig af at bruge det!  😉 

Rebutter.me Google

OBS:

Bruger du jævnligt Rebutter.me eller har du netop benyttet dig af toolet til dit content for første gang? Har du ris, ros eller andet om Rebutter.me, som du vil dele med generatorens far, Søren Riisager, vil vi meget gerne høre fra dig. Så feel free og benyt dig af kommentarfeltet nedenfor.

6 kommentarer
 1. Pia
  Pia says:

  Jeg kan ikke få rebutter.me! til at komme med nogen resultaterne. Jo, kærlighed, virker :-). Men f.eks. telefoni giver ingenting…

  Svar
  • Helle-Monika Hobbs
   Helle-Monika Hobbs says:

   Hej Pia,

   tak for din henvendelse. Jeg har netop tjekket – og tjekkede naturligvis med “telefoni”, som du søger forslag på, hvilket fungerede fint for mig. I skrivende stund står rebutter.me stadig og koger forslag frem på “telefoni”, og nogle af dem får du lige her 😉
   Prøv at reloade siden, og fungerer det stadig ikke for dig, kan du sende en mail til Søren Riisager – The SEO Boss and Master of Rebutter.me – sr@webjuice.dk

   Mange hilsner
   Helle-Monika

   Hvad er telefoni?

   Hvad er telefonitis?

   Hvad koster telefoni?

   Hvad er ip telefoni?

   Hvad betyder ip telefoni?

   Ip telefoni hvad er det?

   Hvad koster ip telefoni?

   Hvad er skype-telefoni?

   Hvad er sip telefoni?

   Hvad tjener en telefonist?

   Hvad er pstn telefoni?

   Hvad er et telefoninterview?

   Hvad er lync telefoni?

   Hvad er 4g telefoni?

   Hvad koster fastnet telefoni?

   Hvad er en telefoninterviewer?

   Hvorfor ip telefoni?

   Hvordan fungere telefoni?

   Hvordan virker ip telefoni?

   Ip telefoni hvordan virker det?

   Hvordan virker skype telefoni?

   Hvordan gjennomføre telefonintervju?

   Hvordan fungerer telefoni?

   Hvordan koble ip telefoni?

   Hvad er ulempen ved ip telefoni?

   Hva er ip telefoni?

   Ip telefon hvad er det?

   Hvad er sip trunk?

   Hvad koster tdc fastnet abonnement?

   Hvordan fungere ip telefoni?

   Hvordan virker ip telefon?

   Hvordan fungerer telefon?

   Hvordan koble opp ip-telefon?

   Hvordan koble ip telefon?

   Hva er sip trunk?

   Hvordan fungerer telefonen?

   Hvordan fungerer telefonmøte?

   Hvordan virker telefonen?

   Hvordan fungerer ip telefoni?

   Hvordan fungerer satelitt telefon?

   Hvad er sip trunking?

   Sådan virker telefonen?

   Svar
  • Helle-Monika Hobbs
   Helle-Monika Hobbs says:

   Godt at vide, Michael, så selv tak og fortsat rigtig god fornøjelse med den store Google-kærlighed 🙂

   Mange hilsner
   Helle-Monika Hobbs

   PS: Vil du virkelig vil mærke kærligheden, laver du content med masser af kød på – det kan du få nogle tips til her: http://www.webjuice.dk/blog/seo-2016/

   Svar

Giv os en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *